A Bécsiszelet Hadművelet

2010.02.13. 01:57 sanya18

Külügyi Közlöny
eMagyarország Külügyminisztériumának hivatalos lapja
————————————————————
815. nap 12:30 erep idő szerint (2010. február 12., 21:30)

Tisztelt emagyarok!


Az elmúlt napok során a magyar és az osztrák kormány több egyeztető tárgyalást folytatott az két országot érintő kérdésekről és együttműködési lehetőségekről.

A horvát hadüzenet után, a tárgyalások Ausztria, Magyarország és a Főnix között felgyorsultak, melyek eredménye a mai hadművelet.

Horvátország Styria és Carinthia régióban támadta Ausztriát, miközben úton volt a szlovén MPP Ausztriának. Ausztria visszavonult Carinthiából, lehetőséget adva Horvátországnak a tovább támadásra Salzburgban. Ennek célja az volt, hogy megnyíljon a horvát - szlovén háború, tovább bővítve taktikai lehetőségeinket.

Egy órával később támadást intéztünk a burgenlandi régióban, ahonnan az osztrák elnök a styriai csatával egy időben visszavonult, létrehozva ezáltal a magyar - horvát határt, melyet kihasználva azonnal támadást intéztünk Styria régióban Horvátország ellen.

Ezt a hadműveletet újabb terület cserék követték Ausztria és Magyarország között, hozzánk került Lower és Upper Austria, ennek célja, hogy Salzburg eleste után támadás alatt tarthassuk a horvátokat, míg a szlovének is megkapják a kezdeményezést.

RW indult Lower Austriában. Ezt a régiót visszaadjuk Ausztriának, megkérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint inkább Horvátország ellen üssön, vagy ha ebben az RW-ben üt akkor azt a piros oldalon tegye.


Styria elvesztésével Ausztriában jelenleg nincs kórházas régió, ezért a magyar kormány repjegyeket ajánlott fel az osztrák lakosságnak az evakuációra a Magyarországra költözéshez.

Az elkövetkezendő napokban a hadügyi és diplomáciai helyzet gyorsabb iramra kapcsol, megkérünk mindenkit, hogy mindig kövesse a Hadügyi közlöny utasításait!


Read. Comment. Respect.


Üdvözlettel:

Feherlo,
Külügyminiszter

Címkék: háború napi események közlöny

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr871753838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lazzavazza 2010.07.26. 14:52:22

OFF: Nem kell vkinek egy jólfejlett 450 napos játékos? Kiszállnék...

süti beállítások módosítása