A magyar sün felébredt téli álmából

2010.01.12. 16:24 sanya18

A Magyar Sün ma felébredt téli álmából, és kis kuckából előmászva Phoenix-madárként feltámadt hamvaiból. Azt hiszem most már érthető az elmúlt napok anyagi mozgása.

obrazek

A Magyar Sün alapvetően békés állat, ha fáradt, szunnyad, az avarban begubózik, pihen, gyűjtöget, de ha megzavarják, előbújik, és kegyetlenül lecsap arra, aki bántja őt és barátait.

Nehéz napok állnak előttünk, ezért arra szeretnék mindenkit kérni, hogy ha tud, csak holnap reggel üssön, és ütés előtt jöjön fel a chat-re. Mint köztudott, a Sün legjobb barátja a Phoenix, és ha hívja őt, még legmélyebb álmából is felriad és lecsap.

Ma elindult Szlovénia felszabadítása, és ezzel együtt egész Európa lángba borult. Mutassuk meg a Phoenixnek, hogy számíthat ránk, és az EDEN-nek, hogy Magyarországot nem írhatja le.

A Sün nem agresszív állat, ha kell ugyan lecsap, de utána megint visszahúzodik vackába téli álmára, és készül, hogy újra előjöhesen. Most meg kell védenünk szövetségeseinket, de csak addig nyújtózkodhatunk, ameddig a takarónk ér. Az EDEN nagyon megerősödött, hosszú távon kicsi gólokkal kell megzavarnunk az ellenfelet, és nem engedhetjük, hogy gólhelyzetbe kerüljön újra.

Játssz velünk Te is!

Címkék: harc napi január erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr641666785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása