Működő cégek fejlesztési támogatása, cég eladás, álláspiac

2009.02.23. 19:50 Feherlo

A néhány nappal ezelőtt meghirdetett program, mely az új cégek indulását szándékozott elősegíteni, számunkra is örömteli sikert aratott. 20 induló cég támogatását tűztük ki célul, jelen pillanatig 17 cég kapott támogatást. Ebből a programban tehát még 3 cég vehet részt. 5 Gold vagy 250 HUF támogatást kérve. Kikötés annyi, hogy új Moving céget már nem támogatunk.

Ez eddig támogatást kapott vállalkozások listája:

HunGroup Nyrt., Gift, 5g
Chokapic, Grain, 5g
Doktor G, Oil, 5g
MOL Holding, Oil, 5g
Asterix Corp, Moving, 5g
Wizzair, Moving, 250 HUF
Lyra Fund, Diamond, Gift, 12g
eVolution Airlines, Moving, 250 HUF
Lehetoseg Weapon, weapon, 5g
Baraka Holding, Moving, 250 HUF
Jama999, 5g
G Invest, Gift, 5g
Ithezo Kft, OIL, Moving, 5g
Papai, Moving, 250 HUF
HIB Group, Weapon, Moving, 250 HUF
Talib Corporation, Gift, 5 gold


A mai nappal elindítunk egy újabb programot, mely a már meglévő vállalkozások fejlesztését tűzi ki célul. A program kerete szintén 100 Gold, az igényelhető támogatás 10 Gold, melyet a következőkre lehet felhasználni:

-    Hazai Food cég Q1 – Q2, vagy Q2 – Q3 fejlesztése
-    Magyar tulajdonban lévő külföldi nyersanyag cég Q1 – Q2, vagy Q2 – Q3 fejlesztése, high nyersanyag területen

Az igénylés feltételei hasonlóak az előző programéhoz. Az igénylő Org ez eMNB -nek küldjön levelet a pályázatával. Az igénylő Orgon annyi Goldnak kell lennie, hogy ha megkapja a támogatást, emelni tudja a cég szintjét. Mivel egy Q1-ről Q2-re fejlesztés 20 Goldba kerül, az igénylő Orgon 10 Goldnak kell lennie, a többi kérhető támogatásként. A fő cél, a magyar nyersanyag piacra termelő cégek hatékonyságának növelése (3 Food cég kaphat támogatást). A program a keret kimerüléséig tart.

Az eMNB ezen felül meghirdeti eladásra horvátországi Q2 Grain cégét, melyhez magyar export licensz is tartozik. A licit 45 Goldról indul, az ajánlatokat szintén az eMNB postájára küldjétek, a pályázó Org-on szerepelnie kell a kínált összegnek. A licit határideje Február 24 éjfél. A győztes kihirdetése után egy egyeztetett időpontban az eMNB a megállapodott összegért a piacra fogja helyezni a céget Horvátországban.

Az Indexbébik (kamaszok :) közül sokan holnap, holnapután elérik a 3-as skillt abban az iparágban ahol dolgoznak. Ez az a pont, ahol ideje lenne kirepülniük a biztonságos fészekből, ami jelen pillanatban az állam training cégeit jelenti. Megkérek mindenkit, akit érint a téma, hogy kezdje el tanulmányozni a Human Resources menüpontot egy zsíros 3 skilles állás reményében, holnaptól ugyanis előfordulhat, hogy az állam megköszöni az eddigi kitartást és útjára bocsátja az egyszeri munkavállalót. :)

A mai nap sor fog még kerülni egy állásbörze szervezésére is.



Üdvözlettel,


Feherlo, Belügyminiszter
F4llen4ngel, eMNB elnök



------------------------------------

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr24961542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli84-erep 2009.02.24. 21:08:38

Az állásbörze mit jelent? A minisztérium közvetít a cégeknek a training cégekből küld munkaerőt?

mert hirdetésekkel nemigen spammelném a médiát az meg hogy írogatok embereknek nem nagyon jött be

jejebagi 2009.03.08. 02:04:25

Ebben az újságban meghírdetheted cégedet álláshírdetést athatsz fel. Eladhatod javaidat ételedet muving ticketedet stb.
Evvel segítheted a Magyar cégek és egyének fejlődését!

www.erepublik.com/en/article/apr-hirdet-s-want-ad--749185/1/20

Ződgyík 2009.10.13. 11:44:53

@Zoli84-erep:
Ha nagyojn jó infókat akarsz, akkor a BME állásbörze a legjobb hely. Most lesz nemsokára, szerintem egyszerűen kötelező annak, aki fel akarja mérni a munkaerőpiacot.

süti beállítások módosítása