Változás a tréning cégekben

2009.02.18. 17:20 Feherlo

Az újoncok eMagyarország állami tréning cégeiben kezdik pályafutásukat. Ez a cég eddig jellemzően a Hungarian Food illetve a Hungarian Grain volt. Az előző élelmiszert állít elő, a másik az élelmiszergyártáshoz szükséges búzát. A baby-boom azonban nem hozott élelmiszer válságot, a Food cégben így egy hét alatt több mint 6000 Q1 Food halmozódott fel, a játékosok többsége pedig elérte a 2 skillt.

Ezért úgy határoztunk átalakítjuk a tréning struktúrát. A kezdő cég ezentúl a Hungarian Weapons lesz, mely Q1 fegyvert fog felhalmozni az a jövő háborúihoz. ;) A Food cégbe nem veszünk fel több újoncot. Ezen túl alkalomadtán lesz néhány állás 0 illetve 1-es skillel az állami házcéghez.

A Hungarian Weapons kínálni fog állásokat a 1-es illetve 2-es skillhez is, 2-es skillhez pedig be fog kapcsolódni két másik cég. Az egyik a Hungarian Gift, a másik a Hungarian Moving lesz. Megkérek minden újoncot, figyelje a Market - Human Resources menüpontot és ahogy fejlődik a skillje, keresse a jobb fizetési lehetőségeket. Előfordulhat, hogy 2 skill felett kirúgunk munkásokat, ezzel is ösztönözve őket a jobban fizető állások felkeresésére.

Törekedjetek ugyanakkor arra, hogy ne maradjatok az állam karjaiban, keressetek munkát a magánszektorban. A 2 skilles állást kínáló új állami cégekkel szeretnénk bővíteni a gyártási palettánkat, ezen termékek állami célra lesznek felhasználva. Ezek a cégek azonban relatív alacsony fizetést biztosítanak számotokra a magánszektorhoz képest.

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit aki teheti nyisson cégeket. Jelen pillanatban nagyon kevés cég van Magyarországon a megnövekedett lakosságszámhoz képest. Különösen nagy szükség lenne Gift és Moving cégekre, illetve magasabb minőségű élelmiszert előállító cégekre. Nyissatok nyersanyagcégeket a baráti országokban, hogy el tudjuk látni a feldolgozó iparunkat.

A két új állami cég közül a Gift beüzemelésre került, a Moving azonban még nem. Keressük azokat a beszállítókat, akik stabilan el tudják látni ezeket a cégeket nyersanyaggal (Diamond, Oil). Ajánlataikat a Szocialis Miniszterium postaládájába várjuk.



Üdvözlettel,

Feherlo,
eMagyarország Belügyminisztere

Címkék: kormany ceg babyboom

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr16951141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása