eMagyar Hadsereg - toborzás

2009.02.18. 17:27 sanya18

Kedves eMagyarok!

Először egy off-topic kormányközlemény:
Ha forintot akarsz venni a gold-odért, feltétlenül az eMagyar Nemzeti Bank-tól tedd! Az országnak szüksége van az aranyra, többek közt a háborúinditás is aranyba kerül!
Aki támogatni akarja az államot, egy kicsi gold átutalásával az eMNB-nek is megteheti


És most ON:

Itt az ideje hogy az 5. szintet elért és így harcképessé váló emberekből megszervezzük az eMagyar hadsereget. Mivel jelenleg a sok újonc inkább viszi mint hozza a pénzt, arra e számítson senki, hogy Q5 fegyverekben fog fürdeni :) Az index-generáció ereje a sok ember még ha külön külön kicsit is üt. Fontos a szervezettség, hogy a megfelelő pillanatban, a megfelelő helyen jelenjen meg 100*20 kicsi sebzés. Fontos, hogy tudjuk ki mire készül, melyik ellenségünk hova kivánja betenni kefeszerű vagy sima tappancsát. És fontos, hogy a szinfalak mögött akár khm csúnya eszközöket is bevessünk, ha kell. Ezért a hadsereg felépítése a kvetkező lesz:

Hírszerzési hadtest
Feladatuk információk gyűjtése ellenségeinkről, lehetséges ellenségeinkről, barátainkról, szüleinkről, ismert ellenséges katonák mozgásának figyelése stb. Elvárás a jó idegennyelv ismeret, lehetőleg minél magasabb szinten, külön pozitívum "egzotikus" nyelvek és a szomszédaink nyelvének kiváló, esetleg anyanyelvi szintű ismerete.

Informatikai hadtest
Ide olyanok jelentkezését várjuk akik jól képzett informatikusok, programozók. Ők fogják szükség esetén a csúnya dolgokat csinálni, gondolok itt többek között a balaton-parti olajbansült halra (ha nem tudsz asszociálni akkor nem a neked való hadtest :))

Harcászati hadtest
A legnépesebb és talán legfontosabb hadtest, ti lesznek akik a lebontjátok vagy felépítitek a falat, ott ahol kell és úgy ahogy kell. A jelentkezőkből századokat állítunk fel, maximum 20 fővel. Minden században lennie kell legalább 1-2 org-nak amin keresztül szükség esetén a fegyver, gift stb ellátás történhet. A századokat úgy kellene felállítani hogy lehetőleg a tagok egy kb 2 órás időintervallumban egyszerre legyenek online. (pl vannak olyanok akik rendszeresen reggel 6 és 8 között itt vannak, közülük felállhat 1 század). Minden századot egy tapasztaltabb játékos irányít majd, ők adják majd a tábornoki kart.

Tábornokok
A századokat irányító tapasztaltabb játékosok. Feladatuk a század tagjainak nyomon követése, irányítása; támadóerejének nyilvántartása; kapcsolattartás a hadvezetés, a tábornoki kar és a századtagok között, és stratégiák kidolgozása, lehetőségek mérlegelése, a döntés támogatása.

A tervek között szerepel néhány állami cég alapítása/átalakítása a hadsereg ellátására (elsősorban fegyver).

A fentieken kivűl az Elit sereg változatlanul működik tovább!

Várjuk tehát a leendő katonáink és a segiteni akaró tapasztaltabb játékosok jelentkezését!
Aki csatlakozni kíván a sereghez, itt megteheti: http://www.erepublikhu.info/army

A fórum, hozzáférés kérése topicban a leirtaknak megfelelően lehet jelentkezni.


sanya18 - KARD
eMagyarország hadügyminisztere

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr84951154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása