Gecko Investment Fund - Részvénytársaság I.

2009.02.16. 21:48 sanya18

Kedves Index generáció,

lassan eléritek a 6. szintet, ezzel együtt 5 arany hullik az öletekbe. Külön külön nem sok mindenre elég, de többen összeállva már jól járhattok vele. Éppen ezért egy befektetési lehetőséget ajánlok a számotokra, ami tulajdonképpen nem más mint egy részvénytársaság:

1 olajcég és 1 moving ticket cég létrehozása a cél, a szükséges összegyűjtendő tőke 80 arany. Ha ezt a tőkét a jegyzési idő alatt nem sikerül megszerezni, akkor 1 darab moving ticket cég kerül létrehozásra, a szükéges tőke 30 arany. Ha 30 aranyat sem sikerül összegyűjteni, akkor a jegyzési idő egyszer 3 nappal meghosszabodik. Ha 3 nap mulva sem sikerül a szükséges tőkét összegyűjteni, akkor a már lejegyzett részvények értékét visszautalom.

Befektetni csak egész számú aranyat lehet és minden egyes befektett arany 1 részvény és 1 szavazati jog megszerzését jelenti. A két cégnek 1 darab önálló orgot hozok létre, ebbe kerül 1 Q2 olajcég és egy Q1 moving cég. A társaságot kezdésként én vezetem, de 50%+1 szavazattal a cégcsoport vezetése (a működtető org jelszava) másra ruházható. A birtokolt részvények arányában 3 naponta osztalékot fizetek, az osztalékalap a 3 napi nyereség 95%-a, a fennmaradó 5% a cégvezetésért járó jutalék.

A részvényekkel a jegyzés lezárása után is lehet kereskedni, ezt a részvényt eladó félnek és megvásárló félnek is külön, PM-ben kell jeleznie nekem, hogy a nyilvántartást módosithassam. Osztalékot csak a mindenkori részvénytulajdonos kaphat! A cégek pénzügyi helyzetéről naponta screenshotot csinálok amit egy weboldalra rakok fel, ahol minden részvényes megtekintheti, hogy is áll a befektetése.

Az első jegyzési időszak 2009. február 20.-ig tart. A részvényjegyzéshez pm-ben ird meg hogy mennyi részvényt jegyeznél, és donate-tal utald el az összeget nekem: sanya18

Kérdésekre szivesen válaszolok, akár kommentben, akár pm-ben vagy chat-en.

sanya18

 

.

Címkék: befektetés részvénytársaság

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr25947439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neménvótam 2009.02.20. 09:16:17

Szia,

Én befektetném kevéske aranyaimat, sajnos csak most olvastam a bejegyzést és napközben a menhelyről nem tudok belépni az eRepublikba. Ha még nem késő, este nyomom a 4 goldot (egyet fegyverre költök).

Satel

Baatmaan_ 2009.02.24. 00:22:07

Ez érvényes még? Mert szívesen beszállnék a dologba az index-5-goldommal.

süti beállítások módosítása