A következő egy-két napról röviden

Sziasztok

Hétfőn és kedden minden emberre számitunk kis hazánkban. A többé kevésbé ismert kórházépitésről van szó. Rotálva építjük, ami azt jelenti, hogy egyszerre 20 ember van a cégben, hogy optimális legyen a termelés. Ezután egy-egy embert vagy mind a 20at kirúgjuk (ez még nem dőlt el) és jön helyette 20 új. Tudom, hogy macerás, nagyon az, de talán a cél most fontosabb ennél. A kezdő pléjereknek adunk giftet meló után, ha valaki kimaradna, feltétlen irjon az MNBnek és megkapja. Kérdésekkel Sanya18hoz, Fehérlóhoz, Quicksilverhez, F4llen4ngelhez lehet forulni. Legyetek türelmesek, szükség van mindenkire. Kb. a harmadik nap várható, hogy megugrik a termelés, mire minden kezdőnek lesz nemnullás construction skillje. Persze aki részt vesz ebben a talán mondhatom gigantikus projektben.

Nostehát, itt a pontos menetrendje a kórházépítésnek:

- holnap [2009.02.16] délután 14:00-áig (magyar idő szerint, ereptime: 5:00) kérem csak 0.00-ás építőskillesek (construction) lépjenek be a kórházcégbe és csak ők dolgozzanak. nem baj hogy nem 20-an vannak a cégben, a ti termelésetek 0-s skillel elhanyagolható (sajnos), de holnapután 0.5-el már sokkal jobb!

akinek nem 0.0 a construction skillje az NE dolgozzon 14:00ig!

- 14:00 kor kirúgunk mindenkit a cégből, 20 ember marad csak bent. ők dolgoznak egy kört, majd egyet kirugunk közülük.

- 14:00 után egyesével beléptek a cégbe, dolgoztok, majd ide a cikk alá kommentelitek hogy "dolgoztam rugj ki" vagy valami hasonlót.

Itt már figyeljetek hogy ha 21-en vagytok a cégben NE dolgozzatok. majd valakit kirugunk hogy 20-ra csökkenjen a létszám.

Mivel a kórházcég Q3, minden dolgozó 1 giftet kap kompenzálásként, de csak akkor ha beirta ide hogy rugjuk ki (másképp nem birnánk követni)

Kérlek titeket hogy ezt a cikket csak VOTE-oljátok, kommentben semmi más ne legyen csak amit fent irtam.

Köszönöm.

"Az összefogás erejével, egy jobb eMagyarországért!"

 

Hajrá mi!

Sany18, F4llen4ngel

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr40945479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása