Első hét (ön)értékelés a kormány által

2010.01.15. 16:23 sanya18

787. nap 04:55 eRep idő szerint

Tisztelt eMagyar állampolgárok!

Letelt az első hete a Huba-kormánynak, így gondoltam össze is foglalom a "was ist das"-t. Miután megválasztottak, elég feszült lett a légkör itthon, de remélem ezt az utóbbi napok sikerei kicsit elmosták.

Az első nagyobb ügy a francia MPP kérdése volt. Én a mai napig úgy gondolom jól döntöttem, nem tudunk minden terhet mi viselni. Azóta a külügyi helyzetről Feherló tájékoztatta a kongresszus képviselőit egy zárt ülésen. Azt gondolom diplomácia fronton és propaganda fronton is igen aktívak vagyunk, csak egy kicsit lassúak, néha ezen még változtatunk. A népességnövekedés elindult megfelelő ütemben fölfelé, ezért köszönet Garmacornak, Rhualnak, Kárpát-Medencének és mindenkinek, aki ez ügyben tevékenykedik. Talán 10 nap alatt sikerül teljesíteni a 20%-os növekedést ami igen príma lenne, és ha ez ilyen ütemben halad tovább, visszakúszhatunk a top5 országok közé, népességben lehagyva az oroszokat. Még mielőtt valaki kérdezné, azért top5, mert Románia népességének egyharmada a Bolgár bumm eredménye, csak Szofiának megközelítőleg 4000 lakosa van, ettől nem kell beszarni.Tájékoztatás terén is jól haladunk, állandóan frissülnek a közlönyök, tegnap kijött az egyhetes elszámolás. Ezen a ponton egy dolgot hiányolok még, a kétkattosok jobb tájékoztatását, de remélem erre is sor kerül majd.

Ami nem indult be, de hamarosan sor kerül rá, az a gazdasági tájékoztatás, a Gazdasági Minisztérium munkája.

Hadügyi téren beszűkült a mozgásterünk kicsit, itthonról nem nagyon tudunk támadásokat végrehajtani, ami hosszú távon rombolhatja a morált, emellett elvesztettük Németországot, ami valljuk be, így utólag a mi hibánk is volt kicsit, ahogy talán az oroszokon kivül az egész Phoenixé. (És emellett nagyrészt felszabadítottuk az elveszett Szlovéniát, akik így újra megjelentek az eVilág térképén - a szerk.)



Anyagi helyzetünk javul, és reméljük az utóbbi időszak lakosságnövekedése valós gazdasági növekedést is fog eredményezni. Nem akarok fölöslegesen költeni, és a célom, hogy az új rendszerre való készülődésben megfelelő anyagi háttérrel adjam át az államkaszát.

 

Ha szeretnéd, ha neked is szólna ez a cikk, játsz velünk!

Címkék: kormány napi január értékelés erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr741674839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása